Rug-revalidatie programma

Heeft u al langere tijd last van uw rug? Wilt u uw leefstijl aanpassen om zo weer fit en soepel te kunnen bewegen? Dan is het David-programma bij beweeg-expertise.nl iets voor u!

Het David-rugprogramma is een wereldwijd erkend uniek concept dat zowel de mobiliteit als de kracht van de wervelkolom traint door nauwgezette controle van de lichamelijke aanpassingsprocessen. Het concept bestaat uit meerdere apparaten die allen gelinkt kunnen worden aan de geavanceerde software-oplossing. Het is een totaalbenadering: traditionele fysio, hef-en tiltechnieken, ergotherapie, stabilisatie. David is een bijzondere vorm van kracht- en coördinatietraining en vindt plaats op speciaal fysiotherapeutische behandeltoestellen.

Tijdens de behandeling op het toestel wordt het onderlichaam gefixeerd. Benen en bekken bewegen dus niet mee. Op deze manier worden onder andere de strek- en rotatiebewegingen van de rug getraind. Bovendien kan de belasting tijdens de behandeling door onze fysiotherapeut op een aantal manieren worden aangepast aan uw individuele mogelijkheden en beperkingen.

Ook integreren we in ons programma een leefstijlcoach die u gaat helpen (indien gewenst) uw leefstijl adequaat aan te passen zodat u in de toekomst zonder al te veel hinder controle heeft over uw eigen rug.

Bekijk de video