Energiek afvallen

Samen sterk naar een gezondere jij!

Vind je het prettiger om individueel aan je persoonlijke doelen te werken op weg naar een gezond gewicht en een vitalere en energiekere jij?

Ben je klaar om je gezondheidsdoelen te bereiken? Onze vitaliteitsexpert staat voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een fitter, energieker en gezonder leven. Met aandacht voor jouw specifieke behoeften en doelen creëren we een op maat gemaakt plan dat perfect bij jou past. Of het nu gaat om gewichtsverlies, voedingsadvies, beweging of leefstijlverandering, wij bieden de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt.

Klaar om je goede voornemens om te zetten in actie? Wij zijn hier om je te motiveren en te begeleiden bij gedragsverandering, zodat je je doelen kunt bereiken en behouden. Meld je vandaag nog aan en start je reis naar een leven vol passie, energie en een stralende versie van jezelf. Verander je leven en voel je beter dan ooit tevoren!

De investering in jezelf is €149,00 per maand. Hiervoor ontvang je 6 maanden persoonlijke begeleiding, 2 individuele coachsessies per maand en je gaat 2x per week sporten.

Wij geloven in het totaalplaatje. Onze aanpak richt zich op voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement en meer om ervoor te zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt. Wil je nog meer informatie en extra details ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@beweegexpertise.com en vermeld bij het onderwerp “info Energiek Afvallen”. We sturen je dan z.s.m. alle extra info.

Aanmelden