Stralend samen

In 6 maanden samen stralend fit en gezond

Wil je niet in een groep of alleen aan je gezondheid werken? Maar doe je dat liever samen met een maatje (partner, broer, zus, vriend(in), collega)? Je werkt dan individueel én samen aan je eigen doelen of persoonlijke doelen op weg naar een gezond gewicht en een vitalere en energiekere jij.

Zijn jij en je maatje klaar om jullie gezondheidsdoelen te bereiken? Onze vitaliteitsexpert staat voor jullie klaar om jullie te begeleiden op jullie reis naar een fitter, energieker en gezonder leven. Met aandacht voor ieders specifieke behoeften en doelen creëren we een op maat gemaakt plan dat perfect bij jou en je maatje past. Of het nu gaat om gewichtsverlies, voedingsadvies, beweging of leefstijlverandering, wij bieden de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt.

Klaar om je goede voornemens om te zetten in actie? Wij zijn hier om je te motiveren en te begeleiden bij gedragsverandering, zodat je je doelen kunt bereiken en behouden. Meld je vandaag nog aan en start je reis naar een leven vol passie, energie en een stralende versie van jezelf. Verander je leven en voel je beter dan ooit tevoren!

De investering in jezelf is €119,00 p.p. per maand. Hiervoor ontvangen jij en je maatje 6 maanden persoonlijke begeleiding, 2 individuele coachsessies per maand en je gaat 2x per week samen met je maatje sporten onder begeleiding.

Wij geloven in het totaalplaatje. Onze aanpak richt zich op voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement en meer om ervoor te zorgen dat jullie beiden de beste versie van jezelf worden. Wil je nog meer informatie en extra details ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@beweegexpertise.com en vermeld bij het onderwerp “info Stralend Samen”. We sturen je dan z.s.m. alle extra info.

Aanmelden