Wat is vitaliteit?

Vitaliteit staat voor kracht en levendigheid en omvat aspecten zoals fysieke fitheid, emotionele veerkracht, mentale helderheid en een algemeen gevoel van welzijn. Het handhaven van vitaliteit vereist gewoonlijk een gezonde levensstijl inclusief goede voeding, lichaamsbeweging, stressbeheer en positieve sociale en emotionele verbindingen. Het nastreven van vitaliteit is gericht op het bereiken van een actief en bevredigend leven en het voorkomen van gezondheidsproblemen.

Het is nooit te laat om vitaler te worden, hoe eerder je ermee begint, hoe langer je er profijt van hebt! Start daarom nu met één van onze vitaliteitsprogramma’s.

Stop hoping, just start!

Jouw weg naar een gezond, fitter en gelukkiger leven.

Wil je een gezondere toekomst? Het begint nu. Stel je een leven voor waarin je fitter, vitaler en vol energie bent. Een gezonde leefstijl is de sleutel, en het goede nieuws is dat je vandaag actie kunt ondernemen. Het gaat niet alleen om het genieten van een actiever en zinvol leven, maar ook om het voorkomen van ziektes. Laten we samen stappen zetten naar een gezondere toekomst. We bieden de begeleiding, kennis en inspiratie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Jouw gezondheid is jouw grootste rijkdom. Samen gaan we zorgen dat je de best mogelijke toekomst hebt, een toekomst vol gezondheid en vitaliteit.

In 6 maanden gezonder en gelukkiger

Stralend vitaal

Wil jij ook een gezondere leefstijl, meer energie, sterker in je lichaam, betere conditie, je streefgewicht behalen en een happy life?

Meld je dan nu aan voor ons 6 maanden leefstijlplan Stralend Vitaal.

In klein groepsverband (max. 8) werken we aan jouw doelen en zorgen we dat dit jouw nieuwe normaal wordt. Voor slechts €69,00 per maand. Inbegrepen zijn o.a. groepslessen (2x per week), workshops en individuele coachsessies.

Samen sterk naar een gezondere jij

Energiek afvallen

Wil jij je streefgewicht behalen, een gezondere leefstijl, meer energie, sterker in je lichaam, betere conditie en een happy life? Meld je dan nu aan voor ons 6 maanden 1-op-1 plan.

Een uniek individueel plan, 1-op-1 begeleiding bij het afvallen, bewegen en samen kijken naar wat JIJ nodig hebt om jouw doel te realiseren en vol te houden.

Investeer in jezelf en een gezonde toekomst, voor €149,00 per maand gaan wij samen sterk naar een gezondere JIJ.

In 6 maanden samen stralend fit en gezond

Stralend samen

Wil jij aan een gezondere leefstijl werken maar doe je dit liever niet alleen of in een groep? Meld je dan nu aan voor ons 6 maanden Stralend samen plan.

Een uniek plan, samen met jouw maatje (partner, broer, zus, vriend(in)). Jullie krijgen ieder persoonlijke begeleiding bij het afvallen & bewegen en samen kijken we naar wat JULLIE nodig hebben om jullie doel te realiseren en vol te houden.

Investeer in jezelf en een gezonde toekomst, voor € 119,00 p.p. per maand gaan wij samen stralen naar een gezondere JULLIE.