Stralend vitaal

Ontdek ons unieke leefstijlplan voor jou! In 6 maanden gezonder, gelukkiger en energieker!

Goede voornemens vervagen vaak snel. Bij beweeg-expertise.nl begrijpen we dat, daarom bieden we een uniek leefstijlplan aan dat gedragsverandering combineert met persoonlijke begeleiding en je in slechts 6 maanden zal motiveren om echte veranderingen te omarmen. Dus geen tijdelijke goede voornemens maar blijvende goede voornemens! In klein groepsverband (max. 8 deelnemers) werken we samen, maar krijg je ook voldoende individuele begeleiding.

Iedereen maakt zijn/haar unieke reis naar een betere gezondheid en welzijn. Ons leefstijlplan is geen standaardprogramma; het is een op maat gemaakt pad om jou te helpen beter in je vel te zitten, te stralen en die langverwachte boost van energie te ervaren.

Wil je afvallen? Ons plan is ontworpen om je te helpen je gewichtsdoelen te bereiken en te behouden, binnen 6 maanden of eerder! Om aan dit doel te werken, besteden we aandacht aan voeding en beweging, maar ook aan voldoende ontspanning.
Heb je last van overgangshormonen? We begrijpen de uitdagingen die daarmee gepaard gaan en hebben strategieën om je te ondersteunen.
Ben je op zoek naar betere slaap? Ons leefstijlplan omvat technieken om je te helpen de nachtrust te krijgen die je verdient.
Wil je je passie terugvinden? Onze totaalbenadering is erop gericht om niet alleen je gezondheid te verbeteren, maar ook je passie voor het leven te herontdekken. We laten jou weer stralen!

Klaar om je goede voornemens om te zetten in actie? Wij zijn hier om je te motiveren en te begeleiden bij gedragsverandering, zodat je je doelen kunt bereiken en behouden. Meld je vandaag nog aan en start je reis naar een leven vol passie, energie en een stralende versie van jezelf. Verander je leven en voel je beter dan ooit tevoren!

De investering in jezelf is €69,00 per maand. Hiervoor ontvang je 6 maanden persoonlijke begeleiding, 3 individuele coachsessies, leefstijl-gerelateerde workshops en je gaat 2x per week sporten.

Wij geloven in het totaalplaatje. Onze aanpak richt zich op voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement en meer om ervoor te zorgen dat je de beste versie van jezelf wordt. Wil je nog meer informatie en extra details ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@beweegexpertise.com en vermeld bij het onderwerp “info Stralend Vitaal”. We sturen je dan z.s.m. alle extra info.

Aanmelden